Workshops Glasfusen in Haarlem

Maak jouw eigen kunstwerk van glas

Tijdens een workshop glasfusion ga je onder leiding van ervaren glaskunstenares Cathelijne Los aan de slag met je eigen glaskunstwerk. Er zijn verschillende workshops, zo maak je tijdens de workshop bloemschikken met glas je eigen boeket bloemen van glas.
Je maakt een  raamhanger of waxinelichthouder.

Tijdens de workshop Een Landschap van Glas ontwerp en maak je jouw landschap met glasverf, korrels een stukjes glas

Bij de workshop vogeltjes maken stel je jouw eigen vogeltje samen, de vogeltjes zijn voorgesneden en worden na de ovengang gemonteerd op een waxinelichthouder of stammetje hout. 

"even helemaal opgaan in het nu"

Eventjes los van het leven van alledag, je gedachten opzij en opgaan in je eigen creatieve proces; werken aan een afbeelding die je samenstelt met de mooiste stukjes gekleurd glas. 

Koffie, thee, iets lekkers een ongedwongen sfeer en gezelligheid van een workshopgroep.  Schuif aan aan de keukentafel van Cathelijne en laat je meevoeren in de wondere wereld van het glas. 

 

We werken in kleine groepjes van 6 of 8 personen aan jouw kunstwerk van glas. Je leert verschillende technieken om zo een afbeelding op te bouwen uit verschillende stukjes en kleuren glas. 

Workshops

Zijn alle workshops al vol of komen de geplande data net niet uit? Schrijf je dan in voor de CathsGlas nieuwsbrief. Je ontvangt dan mail zodra er weer nieuwe workshops op de planning staan. 

Workshop Bloemschikken met Glas

Workshop Een landschap van glas

Workshop vogeltjes van glas

Creatieve workshops in Haarlem

Als je op zoek bent naar een creatieve workshop in Haarlem kun je bij CathsGlas terecht voor een workshop glasfusen. 

Op dit moment is de workshop bloemschikken met glas heel populair. Tijdens deze workshop maak je je eigen bloemstuk van glas. We werken met technieken die ook gebruikt worden bij het mozaïeken. Bloemetjes en bloemblaadjes knip je zelf met een mozaïek tang. Met handgemaakte steeltjes, blaadjes en bloemknopjes maak je je werkstuk helemaal af. 

Tijdens de workshop een landschap van glas leer ik je hoe je een landschap kunt maken met behulp van glasverf en verschillende maten gekleurde korreltjes glas.

 

Mijn glasoven staat in mijn atelier in Haarlem. Workshops geef ik meestal aan onze keukentafel. 

Workshop met glas in Haarlem

Reserveer direct

wil je graag op de hoogte gehouden worden van de volgende workshopdata, schrijf je dan hier in voor de CathsGlas nieuwsbrief

Datum op verzoek

Heb je al een groepje van 6 personen die graag de workshop willen volgen?
Vul dan onderstaand formulier in met daarop jullie wensen, dan neem ik contact op over de mogelijkheden. 
Doordeweeks valt er vaak wel wat te plannen!. 
(In de weekenden zit ik helaas vaak al volgepland, maar proberen mag altijd natuurlijk, wie weet)  


vogels van glas

Als eerste op de hoogte van de nieuwe workshopdata? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief