Handgemaakte glaskunst - unieke ontwerpen - persoonlijk design

Verslaafd aan glas en zijn mogelijkheden

"Als klein kind was ik al gefascineerd door de glas in lood ramen bij mijn opa en oma in huis. Toen ik tien jaar geleden een huis kocht waar alle jaren 30 elementen vakkundig uitgesloopt waren, besloot ik een cursus glas in lood te volgen om weer wat glas, lood en kleur in huis te brengen.
Vanaf dat moment ben ik me meer gaan verdiepen in verschillende glastechnieken."

Cathelijne Los (1985) uit Haarlem maakt kunstwerken van gefused glas en glas in lood

Vanuit haar atelier in de achtertuin werkt Cathelijne aan haar kunstwerken.  Er staat een grote glasoven, waarin het glas versmolten, gebrandschilderd en gevormd kan worden. 
Ook staat het er vol met kleurige glaswerken, grote platen glas in de mooiste kleuren, potten vol met glaskorrels en gereedschappen.   

Glas fascineert

'Ik word heel blij van glas en het blijft me fascineren hoe het bij iedere verandering van het licht weer een andere uitstraling en kleur kan hebben. Dit enthousiasme neem ik mee in mijn werk en ik vind het super om ook anderen te inspireren."

Unieke en handgemaakte ontwerpen

Alle kunstwerken zijn uniek en handgemaakt. Die zul je dan ook maar één keer in de webshop tegenkomen. Als deze verkocht zijn komen ze nooit meer in dezelfde vorm terug. 
Soms maken we een ontwerp opnieuw maar altijd anders, omdat het een handgemaakt product is en glas telkens weer anders reageert. Daarom werk ik graag in opdracht. Zodat we een ontwerp afstemmen op jouw wensen, en het past bij jou of wellicht een ontvanger die het van jou krijgt.