Hoera een zusje!

Gepubliceerd op 27 juli 2020 om 21:07

Het begon allemaal zo'n vier maanden geleden. Mijn dochter Lotte wil dolgraag een zusje en vraagt ons regelmatig of dat kan, zo ook deze keer. Helaas voor Lotte vinden Mark en ik twee kinderen meer dan genoeg en genieten we er net zo lekker van dat we weer wat tijd voor onszelf hebben nu de kinderen wat groter en zelfstandiger zijn en dat ze zichzelf nu zo goed kunnen vermaken.

Gelukkig bleek Lotte nog een wens te hebben, eentje waar ik wat beter mee uit de voeten kon, ze wilde namelijk voor haar achtste verjaardag heel graag een zeemeermin, van glas! Je begrijpt dat mijn hart een sprongetje maakte, mijn creatieve raderen begonnen te draaien en daar begon het proces van de zeemeermin voor Lotte. Op zoek naar een leuke mermaid, patroontekenen, glas snijden, inwikkelen in koperfolie en solderen. Ik ben super trots op het resultaat, en Lotte is er ook erg blij mee (al zou ze toch blijer geweest zijn met een echt zusje vermoed ik). 
De zeemeermin van Lotte heeft iets meer geluk, voor haar is er inmiddels wel een zusje in de maak, wordt vervolgd...

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.