Home » Design op maat » raamhanger

Workshop Glas in Lood Design

Wat leuk dat je mee doet aan de workshop Glas in Lood Design. Je hoeft voor deze workshop geen materialenpakket aan te schaffen, want als het goed is heb je het meeste al in huis. Mocht je toch iets missen dan is het te koop bij de lokale kantoor/boekhandel of natuurlijk online. 

Wat heb je nodig
-Ruitjes papier 0,5x0,5 of 1x1 cm maakt niet uit
-Lineaal of geodriehoek
-Potlood
-Zwarte stift met dikke punt 1 t0t 3 mm.
-Witte gelpen
-Kleurpotloden, stiften of iets anders om kleur mee aan te brengen. 

Volg de workshop op www.onlinecreamarkt.nlLaat je eigen design uitvoeren in glas en lood.
Om dit te doen doorloop je de volgende stappen:

ga naar www.cathsglas.nl/eigenontwerp

1. Scan of fotografeer je design en stuur het naar info@Cathsglas.nl
2. Kies de prijsklasse* 
3. Bestel je raamhanger en ontvang hem binnen 10 dagen. 

De hangers worden standaard voorzien van ophangoogjes maar kan ook staan. Graag even aangeven bij opmerkingen wanneer de oogjes niet gewenst zijn. 

*Hobby: raamhanger in glas- 15x15cm - max. 3 kleuren - schildering met pebeo glasverf. 
Luxe: raamhanger in glas- 15x15cm - traditioneel gebrandschilderd zonder schaduwen
VIP: raamhanger in glas 15x15 of 20x20cm - traditioneel gebrandschilderd met highlights en schaduwen en loodrandje rondom. 

Verschillende opties

Brandschilderen is een tijdrovende, intensieve, ongezonde klus. Zo gaat er al veel tijd zitten in het mengen van de verf en bij een foutje is er vaak geen herstel meer mogelijk en moet het hele proces opnieuw. De verf wordt op het glas gebrand in een speciale over op zo’n 700oC.Tegenwoordig zijn er alternatieven op de markt die veel minder arbeidsintensief zijn en ook een heel mooi resultaat geven, zoals Pebeo glasverf. Hierdoor kan ik de volgende 3 opties aanbieden:

 

Optie 1. Hobby 34,95
Raamhanger van 15x15cm. Je design bevat max 3 kleuren glas. De afbeelding is simpel en ik breng deze aan met Pebeo Glasverf. Het uitkrassen van de verf is niet mogelijk.
Voorbeeld: zie de hanger met de blaasbloemen hierboven. 

Optie 2. Luxe 54,95
Raamhanger van 15x15cm. De brandschildering wordt op de traditionele manier uitgevoerd. Het uitkrassen van de verf is mogelijk wanneer het enkele lijntjes betreft (zoals de schubben van de vis in het voorbeeld van de workshop) 
Voorbeeld: zie de hanger met rode bloem in het midden hierboven

Optie 3. VIP 74,95
Raamhanger van 15x15 of 20x20cm. Je design bestaat uit maximaal 20 stukjes glas. De afbeelding mag gedetailleerd zijn. De brandschildering wordt op de traditionele manier uitgevoerd inclusief schaduwen, highlights en gedetailleerd uitkrassen van de verf.
Voorbeeld: zie de hanger met de kerk hierboven