Glaskunst handgemaakt in Haarlem.

Home » Design op maat

Design op maat, een persoonlijk cadeau

Iedereen heeft alles al, een veel gehoorde klacht in de zoektocht naar een speciaal cadeau voor iemand. Wat kopen we voor onze collega die volgende maand vertrekt? Waar kunnen we mijn moeder dit jaar blij mee maken? Valt het gekozen cadeau wel in de smaak? Herkenbare problemen. Wellicht staat hier een oplossing. 

Glas Lood Cathsglas Cath

Cadeau op maat

Weet je echt niet wat je moet geven, of wil je iets geven waarvan je zeker weet dat de ander het mooi vindt? In mijn webshop vindt je een CathsGlas cadeaubon. Je kunt zelf het bedrag bepalen of meerdere bonnen kopen. Wanneer de cadeaubon gegeven is en de ontvanger contact met me opneemt plannen we een video of telefoon gesprek in. Samen met de ontvanger ga ik op zoek in mijn atelier naar wat hij of zij graag zou willen, kleuren, vormen en grootte worden in overleg bepaald. Zo weet je zeker dat het cadeau niet in de kast met "afgrijselijke cadeaus" belandt.

Kindertekening glas cathsglas persoonlijk  cadeau

Kindertekening in glas

Van kindertekening naar glaskunst, het is mogelijk! Zo gaaf! Stuur mij de tekening op en ik maak er in glas in lood kunstwerk van, of -bij een gedetailleerd is dit vaak een betere optie- ik trek hem over en 'kleur hem in' met glaskorrels. Ben je geen kind meer en wil je toch iets omzetten in glas? Geen probleem!

Het werken met glaskorrels is veilig en goed te doen voor kinderen vanaf 5 jaar, dus als je in de buurt woont van Haarlem (of bereid bent om te reizen) is het ook nog mogelijk om bij mij langs te komen en de tekening zelf op glas te maken. 

Richtprijs; Glas in Lood: 10x15 cm en bestaand uit 4 stukjes glas vanaf €25,-

                   Gefused glas 10x20 cm vanaf  €25,-    -    A4 vanaf  €50,-  

Huwelijkscadeau

Een heel bijzonder huwelijkscadeau is bijvoorbeeld dit gebrandschilderde raam. Dit bruidspaar liet, tijdens het schijven van het gastenboek hun belangrijkste gasten een boodschap of tekening achter laten op een klein kartonnetje. Deze boodschappen en afbeeldingen zijn 1 op 1 gebrandschilderd op een stukje glas en vormen nu samen met een foto van het bruidspaar een prachtig raam. 

Prijsindicatie:  €10,- per ruitje van 7,5x7,5 cm. 
                           foto op glas  vanaf €25,-

Groep cadeau collega's slinger regenboog

Groepscadeau

Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau wat met een groep gegeven kan worden? Er zijn allerlei opties mogelijk, maar de leukste vind ik zelf de vlaggetjeslijn. Je kunt zelf kiezen hoeveel vlaggetjes er aan de lijn komen hangen, dus hij is in prijs zeer variabel. Na aankoop van de lijn ontvang je een formulier met vlaggetjes er op, alle gevers kunnen een tekeningetje of boodschap het vlaggetje tekenen. Nadat het formulier is ingevuld ga ik aan de slag. Bijna alle kleuren zijn mogelijk, prijzen ook want die gaan per vlaggetje (€7,50,-)
Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op. 

Roodkapje fusen glas theelicht waxinelicht cadeau cathsglas

Ik wil het nu!

Neem eens een kijkje in mijn webshop, wat daar staat is met 3 a 5 werkdagen in huis, als het mee zit met de post zelfs sneller. 

walvis glas lood tiffany kraamcadeau interieur Cathsglas

Kraamcadeau

Ben je op zoek naar een speciaal kraamcadeau? Er is vanalles mogelijk, een cadeaubon of iets met naam of in de stijl van de babykamer of het geboortekaartje. 
Zullen we samen vrijblijvend praten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op. 

Workshop in Haarlem

Het is ook mogelijk om een workshop cadeau te doen. Kom gezellig langs in Haarlem. ook cadeaubonnen kunnen gebruikt worden om een workshop te komen volgen. Prijzen zijn te vinden op de workshop pagina, data in overleg. 

Online Workshop

In deze gratis workshop laat ik je zien hoe je een raamhanger van glas ontwerpt. Dit ontwerp kun je door mij laten uitvoeren in glas in lood of tiffany.