Handgemaakte glaskunst - unieke ontwerpen - persoonlijk design

Halloween festival

Gepubliceerd op 1 november 2020 om 10:34

Griezelen is wel een beetje aan mij besteed, sluit me op in een escaperoom (alhoewel, niet alleen hoor!) en ik heb een supermiddag. Enge boeken, horrorfilms check! Van een bloederig verkleedfeestje ben ik ook niet vies. Halloween past dus best goed bij mij. Al blijf ik als Haarlemse wat het ophalen van snoepjes betreft toch een voorkeur houden voor het feest waar ik mee opgegroeid ben; Sint Maarten.

Dit jaar belandde ik redelijk onverwacht op een online halloween festival. Op mijn eerste online festival van dit jaar heb ik namelijk een groepje mede creatieve ondernemers leren kennen en we besloten met elkaar samen te gaan werken. Eén van hen zou op een heuse echte halloween markt staan, weet je nog, met échte kraampjes en échte mensen. Nou drie keer raden waarom die niet door ging… En zo kwam de online halloween festival tot stand.
Dus ik mocht druk aan de slag, vleermuizen en spoken bleken mijn specialiteit dit jaar. En zo maakte én verkocht ik deze maand 13 spoken en 2 vleermuizen. Super cool!

Na het succes van het online halloween festival besloten we vanaf 14 november een  winterfestival te organiseren. Dat komt best goed uit, want de kans dat we allemaal online zullen moeten gaan shoppen voor de feestdagen zit er dik in deze gezellige 2020.  
Op onze markt vind je allemaal handgemaakte producten. En handgemaakt heeft een hoop voordelen, zeker in deze maatschappij waarin het zoeken naar leuke cadeaus nog een hele klus blijkt, zeker voor volwassenen die alles al lijken te hebben. Geen massaproducten maar originele, unieke items, soms zelfs gepersonaliseerd. De producten zijn gemaakt met de grootste toewijding, passie en door iemand die niets liever doet dan dat. Door het kopen van handgemaakte producten kun jij iemand helpen zijn of haar droom waar te maken,

Ik stel graag mijn kraamgenootjes aan je voor:

 

Alice van A. Wolffmade maakt de prachtige designs voor onze markt. Ook kun je bij haar super leuke kaarten en illustraties kopen en ze mocht je nog eens een grafisch designer nodig hebben denk dan ook zeker aan haar!

 

Regina van Tijd voor een Workshop is super creatief en verkoopt die je online kunt bestellen en thuis op je gemak kunt maken, met instructiefilmpje. Super handig als je iets leuks om handen wil hebben, of een partijtje organiseert, of als je je dood verveelt tijdens een lockdown ofzo ;)

 

Lynn van Daily Soaps maakt super leuke, ambachtelijke zeep. Niet alleen haar designs zijn prachtig en super origineel, de zeep ruikt ook nog een super lekker (iedereen die mij kent weet dat ik overgevoelig ben voor zepige zeepluchtjes dus als ík dit zeg dan is het echt zo hoor).

 

Daphne van Daphne van der Meulen Jewelry, ontwerpt al jaren haar eigen sieraden, van basics tot gepersonaliseerde sieraden en alles daar tussenin.

 

Esther van Glass and More is mijn glas collega. Naast sieraden van glas maakt ze ook sieraden van vilt. En in haar hemeltranen kan as van een dierbare verwerkte worden.

 

Nu zijn we allemaal nog in halloween outfit, kom je ons op 14 november bewonderen in winter outfit op het winterfestival?

www.ikkieshandgemaakt.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.